Näitus 33 SAMMU

8. cat.orange.flip8. cat.blueAvan 5. juulil 2017 kell 17.00 Õpetajate Maja galeriis näituse “33 Sammu”. Näitusel on dekoratiivpadjad minu  illustratsioonidega raamatule “Minu väga hea aasta” (Kaisi Kask, 2014).

Lisaks patjadele on võimalus tutvuda ka raamatuga ning soovi korral saab mõlemad kohapealt kaasa osta*. Näitus jääb avatuks kuni 31. juulini.

Kõik 33 illustratsiooni on tellimus Kaisi Kase inspiratsiooniraamatule “Minu väga hea aasta”, mis saavad dekoratiivpatjadena uue elu. Kollaazi ja pritsmetehnikas valminud kujundid patjadel on valminud erinevatele, enesevaatlust julgustavatele peatükkidele raamatus, mis kannavad sümboolset spirituaalset tähendust.

Näiteks seeria redelitega (redel, mis viib puu otsa, kuule või suisa tähtedele) tähistab meie eesmärke, ka neid kõige kõrgelennulisemaid ja kaugemaid ning tuletab meelde, et kõige tähtsam on teha esimene SAMM ning jätkata ronimist, SAMM SAMMU haaval – per aspera ad astra.

Maagiline number 33 on seotud minu vanusega, sest just see aasta on olnud mulle sprituaalses mõttes edasiviiv. See näitus on minupoolne kummardus neile, kelle tööks on inimeste vaimse tervise ja psüühilise tasakaaluga tegelemine. Kogedes ise professionaalset psühholoogilist tuge, nähes sõprade-tuttavate edusamme ja tervenemisi läbi erinevate programmide ja tugisüsteemide kui ka tunnistades tõrksust, skeptilisust, allaandmist ja valehäbi abi küsimisel, on antud teema minu jaoks hetkel väga olulisel kohal.

Näeme 5ndal juulil! Ootan pikisilmi!

Kontakt:
maria.viidalepp.com
maria@viidalepp.com
0037255930926
0044(0)7462775915

Kuraator Jan Leo Grau
jan@opetajatemaja.ee
00372 5065354

* Patjade ja raamatu eest on võimalik tasuda vaid sularahas.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s